Over ons

De brandtrappensp is onderdeel van Kamphof trappen te Pesse. Meer dan honderd jaar geleden zijn we begonnen als smederij en constructiebedrijf. Vanaf 1969 zijn wij ook begonnen met het ontwikkelen en produceren van stalen brandtrappen, dubbele brandtrappen en brandtrappen met kooi.

 

Koninklijke Metaalunie

De brandtrappen specialist levert brandtrappen, noodtrappen en vluchttrappen aan zowel particulieren als architecten en aannemers. Kamphof trappen is tevens ook lid van de Koninklijke Metaalunie.

f

De werkwijze van de Brandtrappen Specialist

Wij zijn gespecialiseerd in brandtrappen voor uw kantoor- en winkelpanden, utiliteitsbouw, industrie en particuliere woningbouw. Bent u een nood trap nodig? Dan heeft de brandtrappensp de juiste maatwerk oplossing voor u. Met meer dan 35 jaar aan ervaring in de brandtrappen branche, kunnen wij u helpen uw wensen te realiseren. In een vrijblijvend gesprek met een van onze vakkundige medewerkers staan wij u graag te woord. Wilt u meer informatie over onze brandtrappen, noodtrappen of evacuatietrappen, dan kunt u ook het contact formulier invullen.

Persoonlijk ontwerp van uw brandtrap

Bij de brandtrappen specialist begint ieder project met een persoonlijk ontwerp. Aan de hand van de laatste wetgeving en met behulp van geavanceerde 3D software maken wij een voorbeeld van uw brandtrap. Met dit 3D ontwerp krijgt u inzicht in hoe de trap eruit komt te zien en kunnen eventuele wensen van de klant worden opgenomen. Door onze persoonlijke aanpak is het succesvol slagen van uw project gegarandeerd.

f

Fabricage van uw brandtrap

De volgende fase is de productie van de brandtrap. Na goedkeuring van het trapontwerp zal het productieproces van start gaan. Al onze noodtrappen worden in-house gefabriceerd door onze ervaren vakspecialisten. Wilt u een brandtrap met kooi of een stalen vluchttrap met specifieke configuraties? Hier draaien onze ervaren medewerkers de handen niet voor om. Doordat het complete productie proces van trapontwerp tot trapmontage enkel door onze specialisten wordt uitgevoerd, is kwaliteit gewaarborgd.

f

De montage van uw Noodtrap

Nadat de fabricage van de noodtrap is voltooid, wordt het tijd voor de montage. Ook voor het monteren van een brandtrap heeft de brandtrappensp ervaren vakmensen in dienst. In overleg met de klant wordt de plaatsing van de trap met uiterste precisie uitgevoerd. Na plaatsing van de vluchttrap geven onze montage medewerkers nog een aantal handige onderhoudstips, zodat u langer kunt genieten van uw nieuwe trap.

f

Onderhoud van uw trap

Ook voor het onderhouden van uw noodtrap bent u bij de brandtrappensp aan het juiste adres. Naast de onderhoudstips die u heeft ontvangen, bieden wij ook een onderhoudsdienst aan voor uw trap. Met onze onderhoudsdienst verlengt u de levensduur van uw trap en zorgt u ervoor dat uw trap er weer uit ziet als nieuw. Interesse in een onderhoudsbeurt voor uw noodtrap? Neem vrijblijvend contact op met onze onderhoud specialisten.

Gericht op service en een langdurige relatie

Mocht u na oplevering vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan gerust weten. Wij vinden het aanbieden van service erg belangrijk. Niet voor niets hebben wij langdurige relaties met opdrachtgevers als architecten, bouwbedrijven en projectontwikkelaars.

f

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Laat het ons gerust weten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op